Biodling i Lyckeby

Annons:
Duktiga och erfarna biodlare i Lyckeby - alla dom bästa biodlingarna i Lyckeby finns samlade här. Bor du i närheten av Lyckeby och behöver hjälp med något inom biodling eller honung kan du här hitta de bästa och mest erfarna biodlarna som finns i Lyckeby. Som exempel kan du få hjälp med starta biodling bidrag, honungskaka, jungfruhonung, ljunghonung, kakhonung, förkylningshonung och allt annat inom honung och biodling i Lyckeby genom att kontakta någon av våra 1 olika biodlare som arbetar i Lyckeby nedan.
Annons:

Biodlare i Lyckeby

Nedan ser du vår kompletta lista över alla biodlare i Lyckeby:

Richard Johansson
Stubbetorp
371 9 Lyckeby
Köpa honung i Lyckeby

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en biodlare i Lyckeby inkluderar att producera honung i Lyckeby. Om du letar efter honungskaka, jungfruhonung, ljunghonung, kakhonung, förkylningshonung och annat inom honung så kan du kontakta någon av våra biodlare eller återförsäljare av olika typer av honung från listan ovan.
Annons:

Biodlarefakta om orten Lyckeby

I Lyckeby finns som bekant minst en verksam biodlare och här nedan finner du lite generell fakta om Lyckeby.

Lyckeby är en del av tätorten Karlskrona och före detta tätort i Karlskrona kommun, sedan 1970 sammanvuxen med Karlskrona. Samhället är beläget vid mynningen av Lyckebyån. Lyckeby hade tidigare stadsprivilegier och gick då under namnet Lyckå. Senare gav det namn åt Lyckeby landskommun, som införlivades i Karlskrona stad 1967.

Här kan du läsa mer om Lyckeby om du vill veta mer än bin, honung och biodling i Lyckeby.

I Lyckeby hittade vi sammanlagt 1 biodlare att välja mellan. Om du inte hittar någon biodling i Lyckeby som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra biodlingar i Blekinge.